تکنوناطا
02188766739
خانهرمپ برقی

رمپ برقی

انسان ها در طول تاریخ همواره در تلاش برای سهولت در جابجایی بوده‌اند. رمپ برقی و آسانسور شیب دار یکی دیگر از ابداع‌های هستند، که برای جابجایی افراد در مسافت‌های کوتاه ساخته شده‌اند. رمپ برقی همانند پله برقی است با این تفاوت که بجای پلکان از سطحی کاملا مسطح استفاده می‌شود. اگر سری به باغ کتاب زده باشید یا از هایپر مارکت ایرانمال خرید کرده باشید و یا در صف انتظار چمدان در فرودگاه بوده باشید حتما این نوع رمپ‌ها را از نزدیک مشاهده کرده‌اید.

رمپ برقی مدرن و زیبا در فروشگاه

رمپ برقی چیست؟

رمپ در لغت به معنای، سطح شیبدار یا پلکانی است اما در اصناف مختلف تعابیر متفاوت با کاربردهای مشابه از آن دارند. به عنوان مثال رمپ در ساختمان سازی و عمران به سطح شیبداری اطلاق می‌شود، که برای متصل نمودن دو جاده در ترازهای مختلف احداث شده و یا در اصطلاحات دریانوردی برای درب شیبدار استفاده می‌شود. برای مراکز تجاری، استفاده از رمپ های برقی می تواند جایگزینی مناسب و درستی برای آسانسورها باشد و شما را از بازسازی آسانسور رهایی بخشد.

اما در صنعت تجهیزات آسانسور رمپ برقی (Moving Walkway) یا پیاده روی متحرک وسیله‌ای مکانیکی است که برای جابجایی افراد و بار بین دو سطح با ارتفاع یکسان یا متفاوت استفاده می‌شود و به دلیل اینکه انرژی لازم برای حرکت رمپ برقی از موتور الکتریکی تأمین می‌شود به آن رمپ برقی می‌گویند. رمپ‌های تولیدی با عرض 80 سانتی متر تا یک متر و 20 سانتی متر تولید شده و سرعت حرکتی آنها متر بر ثانیه است. همچنین جهت تعادل در دو طرف راهروهای متحرک، نرده‌هایی نصب شده، که افراد می‌توانند در حین حرکت از آن استفاده نمایند.

همچنین لازم به بیان است که نگهداری و تعمیر رمپ برقی تشابه زیادی به پله برقی دارد و در صورت نیاز به تعمیر و هرگونه خدمات دیگر در زمینه رمپ برقی، می‌توانید به صفحه خدمات پله برقی مراجعه نمایید.

تاریخچه رمپ برقی

رمپ برقی به انگلیسی Electric ramp نامیده شده است؛ شاید برای شما جالب باشد که ایده جذاب رمپ برقی از کجا آمده است و تاریخچه رمپ برقی به چه زمانی باز میگردد؟ سال 1893 در شیکاگو، یک روز گرم تابستانی در کنار یک دریاچه برای اولین بار ایده رمپ جامه واقعیت پوشید، که در آن زمان برای دیدن دریاچه از ‌آن به صورت تفریحی استفاده می‌شد. اما رفته رفته جنبه تفریحی این تجهیز مکانیکی جای خود را به جنبه‌های تجاری داد و در سال 1954 در راه آهن شهر نیوجرسی از این رمپ جهت حمل و نقل استفاده شد. در آن زمان این رمپ 84.5 متر طول و سرعت 2.4 با شیب ده درصد به سمت بالا داشت؛ از آن پس رمپ برقی تجهیزی همه‌گیر شد و در سراسر دنیا مورد استفاده قرار گرفت. لازم به ذکر است، که شیب رمپ برقی متفاوت بوده و باتوجه به کاربری و فضای نصب رمپ برقی برآورد می‌شود. بطور مثال در فروشگاه‌ها و یا مکان‌هایی که کالسکه در آن رفت و آمد داشته باشد، این رمپ متحرک نمی‌تواند شیب بیشتر از 12.3 داشته باشد.

قیمت رمپ برقی

یکی از مواد مهمی که شما را به این بخش کشیده است، آگاهی از قیمت رمپ برقی و هزینه پیاده سازی آن است. برای خرید رمپ بهتر است در ابتدای راه بدانید که چه نوع رمپی لازم دارید. رمپ متحرک پارکینگ، رمپ برقی فروشگاهی هر یک می تواند قیمت های متفاوتی داشته باشند. برای خرید رمپ برقی قیمت های متفاوتی وجود دارد که این تفاوت های قیمتی وابسته به نوع رمپ نیز می باشد. در ادامه درباره هر یک از انواع رمپ ها و قیمت رمپ های برقی به صورت کامل توضیح خواهیم داد.

رمپ برقی فروشگاهی لاکچری و زیبا

انواع رمپ برقی

خب در گام اول باید متناسب با مکان پیاده سازی و میزان کاربردی که رمپ ها دارند، رمپ برقی خود را انتخاب کنید. رمپ برقی خود را می توانید با این روش انتخاب کنید و به هزینه خرید رمپ برقی خود را به درستی پرداخت کنید.

رمپ برقی کمربندی

رمپ برقی کمربندی (Belt Type Moving Walkway) یک سیستم حمل و نقل برقی است که با استفاده از یک سطح صاف بزرگ متحرک، افراد را از یک نقطه به نقطه دیگر منتقل می‌کند. این سیستم در فضاهای عمومی‌و ساختمان‌ها استفاده می‌شود و از مزایایی مانند سهولت در استفاده، صرفه‌جویی در زمان، کاهش خستگی و حمل بارهای سبک برخوردار است.

در این نوع رمپ‌ها امکان تنظیم سرعت حرکت وجود دارد و این رمپ برقی امکان جابجایی سریع و آسان افراد را نیز فراهم می‌کند. رمپ برقی کمربندی در فرودگاه‌ها، ایستگاه‌های مترو، مراکز خرید و ساختمان‌های عمومی‌کاربرد دارد.

رمپ برقی پالتی

رمپ برقی پالتی از کنار هم قرار گرفتن تعدادی صفحه فلزی مشابه پالت ساخته می‌شود.در تولید صفحات معمولا از آلومینیوم یا چدن دای کاست (Die Cast) استفاده می‌شود. رمپ‌های برقی پالتی نیز به صورت افقی یا شیب‌دار قابل طراحی و نصب هستند.

رمپ برقی فروشگاهی

رمپ برقی فروشگاهی یکی دیگر از انواع رمپ برقی است که ممکن است بیشتر از انواع دیگر با آن مواجه شده باشید؛ رمپ برقی فروشگاهی همانطور که از نامش پیداست، در فروشگاه‌‌های زنجیره کاربرد دارد. بیشتر در زمان خروج از پارکینگ و ورود به فروشگاه از رمپ برقی استفاده میشود. وجود رمپ برقی پارکنیگ فروشگاه‌ها حمل اجناس را برای مشتریان تسهیل بخشیده است.

این نوع رمپ های برقی که مورد استفاده در مراکز تجاری می باشد، این نوع از رمپ ها به دلیل اینکه نیازمند کارکرد بیشتری هستند، مقاومت بالایی دارند. از سمتی دیگر شیب رمپ برقی در این نوع مهم می باشد و برای پیاده روی برقی کاملا استاندارد تهیه شوند. برای تعین قیمت رمپ برقی باید پارامتری مانند بار ترافیکی و محدوده را در نظر داشت که هر دو در رمپ های فروشگاهی باعث می شوند تا قیمت تمام شده رمپ بالاتر رود.

اجزای رمپ برقی

رمپ برقی را با نام پیاده رو برقی نیز میشناسند؛ این سیستم نوین جابه‌جایی، از اجزای مختلفی تشکیل شده است که در ادامه به شرح آنها خواهیم پرداخت.

سطح حرکتی

سطح حرکتی یا باند حمل و نقل، قسمتی از رمپ برقی است که بر روی آن مسافران قرار می‌گیرند. این سطح از جنس مقاوم و ضد لغزش است.

سیستم حرکتی

سیستم حرکتی مسئول حرکت پالت رمپ است؛ این سیستم شامل موتورها، گیربکس‌ها، و کنترلرها است که برای حرکت پالت رمپ برقی و جابجایی مسافران مورد استفاده قرار گرفته است.

سیستم کنترل

سیستم کنترل نیز مسئول کنترل سرعت، راه اندازی و توقف رمپ برقی است؛ این سیستم شامل سنسورها و کنترلرها است که با تشخیص حرکت مسافران و میزان ترافیک، عملکرد رمپ برقی را کنترل می‌کنند.

رمپ برقی فرودگاهی

کابردهای رمپ برقی

رمپ برقی مانند آسانسور و پله برقی کاربرد زیادی ندارد و تکنولوژی نوپا محسوب می‌شود. از اصلی‌ترین کاربردهای رمپ برقی می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.

پایانه های مسافربری

مسافران با کوله، چمدان و بارهای سنگین در پایانه‌های مسافربری رفت آمد دارند و جهت تسهیل در رفت و آمد مسافران از رمپ‌های افقی استفاده می‌شود که رفت و آمد مسافرین را تسهیل بخشیده است.

ایستگاه‌های حمل و نقل

یکی دیگر از کاربردهای رمپ‌های برقی در ایستگاه‌های حمل و نقل مسافرین است که به جهت جابه‌جایی مسافرین استفاده میشود که جایگزینی برای پله‌های برقی دارند. استفاده از کالاسکه و حمل و نقل وسایل چرخدار نیز با استفاده از این رمپ‌ها راحت‌تر خواهد بود.

مکان های گردشگری

در بسیاری از مکان‌های گردشگری همانند موزه‌ها، باغ وحش‌ها، گالری‌های هنری و... جهت لذت بردن از مسیر و ایجاد یک خاطره خوب از این رمپ‌ها می‌توان استفاده نمود.

بررسی رمپ برقی از نظر ابعاد و سرعت

تا اینجا سعی نمودیم توضیحات کاملی در زمینه رمپ برقی برای شما بیان کنیم. اینک می‌خواهیم رمپ برقی را از نظر ابعاد و سرعت بررسی نماییم؛ طبق استاندارد تعریف شده حداکثر سرعت برای رمپ برقی حدود 0.75 متر بر ثانیه می‌باشد. لازم به ذکر است در مواردی خاص مجوز رمپ برقی با سرعت نهایت 0.89 متر بر ثانیه نیز داده می‌شود، که این سرعت نیازمند عرض 1.9 برای رمپ است.

ابعاد رمپ برقی متغییر بوده و محدوده 600 تا 1000 میلی متر برای عرض آن تعریف می‌شود. همچنین ظرفیت رمپ برقی نیز 4500 تا 9000 نفر می‌باشد.

رمپ برقی مورد استفاده در فروشگاه

رمپ برقی به طور معمول در جاهای پر تردد نصب می‌شود؛ به همین دلیل از همان ابتدا حتی قبل از نصب رمپ، نیازمند حضور کارشناس و بررسی دقیق توسط کارشناس متخصص است. بررسی و کارشناسی رمپ برقی می‌تواند از خطرات و خرابی‌های احتمالی پیشگیری کند. از آنجایی که اطمینان به هر شخص و شرکتی برای خرید، نصب، تعمیر و سرویس پله برقی سخت می‌باشد، شرکت تکنوناطا با سابقه‌ای درخشان در این زمینه، شرایط ویژه‌ای برای شما عزیزان در نظر گرفته است تا خیال شما را راحت و اطمینان شما را جلب کند؛ علاوه بر آن، تکنوناطا در زمینه نصب و راه اندازی آسانسور نیز سابقه درخشانی داشته و به خوبی میتواند شما را در این زمینه راهنمایی کند. برای آگاه شده از این شرایط ویژه با شماره 09361098261 تماس حاصل فرمایید.

شرکت تکنوناطا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید